Илиян Михов - Баровеца призна с какви пари си е купил апартамента в София

Илиян Михов - Баровеца призна с какви пари си е купил апартамента в София

Легенди се носят за славното мутренско време, когато изпълнителите по заведенията са си тръгвали с цели чували с бакшиши. Колкото и страшно да е било да се пее по онова време, никой от чалга величията не говори с лошо за тези години. 

За първи път Илиян Михов-Баровеца призна с какви пари си е купил апартамента в София, с което шокира всички. Той говори открито за годините, в които т.нар. мутри или борци, даваха мило и драго да им изпее неговия тотален хит "Баровец". 

"Знаеш ли как даваха бакшиш? Този, който е богат, вади една банкнота и я показва всички да я видят и ми я слага в джоба. А другите, които нямат пари, но искат да са баровци, вадят банкнота и пак я показват, слагат я в джоба и си я щипкат обратно.

На едно тържество се пошегувах с един човек, че ги знаем тези номера. А всъщност, аз бях с чисто ново сако и джобът не ми беше зашит. Този човек се обърна към и ме попита за какви номера говоря. Тогава поръча да му донесат една табла с пари и заприличах на матрьошка. Бях пълен с пари в сакото и джобовете. Тогава си купих апартамента", призна Баровеца. 

Той заяви още, че в онези години е ставал свидетел на всичко. Били са се, стреляли са се пред очите му, но музикантите не са имали право да спрат работата си. "Всяка вечер, отивайки на работа, се сбогувах със семейството си. Не знаех дали ще се върна жив. Рискуваш живота си в името на парите, защото имаше много пари тогава", допълва Илиян Михов./show.blitz.bg

Коментирай

аьаа

аьаа 30.11.2021 16:08

Чалгарите на мутрите.

Боко китариста

Боко китариста 01.12.2021 15:25

Какъв е тоа беее! Аз свирим и пеем по-добре! Каратист, китрист. тенисист, шахматист, кмет, поварникар ,читател и министЕр председател!