И Галин скочи на Тото и призна кое му изяде главата ВИДЕО

И Галин скочи на Тото и призна кое му изяде главата ВИДЕО

Галин е поредният, който се опълчи срещу ТоТо, като разкри пред феновете си какво мисли за колегата си от хип-хопа, който в последно време попадна под ударите на общественото мнение и продължава да отнася як хейт.

Във видео, качено в профила на Галин в Instagram, той отговаря на зададен му въпрос от фен за скандала около ТоТо при гостуването на треньора Тити Папазов в подкаста му.

Попфолк идолът и собственик на лейбъла Алфа Мюзик  си спомня как през 2017-а, след обаждане на продуцентите на VIP Brother, отишъл да подкрепи рапъра на финала на риалитито, в което  Тото стана големият победител.

 

„Той беше много благодарен. Винаги когато сме се виждали е бил много любезен. Смятам, че само и единствено хубаво е видял от мен. Но пък пред доста колеги, когато са гостували в неговото предаване, се е изказвал неласкаво по мой адрес“ – обяснява попфолк изпълнителят.

„Според мен липсата на каквато и да е лична позиция му изяде главата на момчето. Със всеки, който му гостува в предаването е само хихо-хахо. Това е нещото, което на мен лично не ми харесва“ – добавя той и подчертава: “Самият факт, че някой е бил пич към теб, а ти не му отвръщаш със същото, истината е, че ти не си пич – това е”./show.blitz.bg

Коментирай

Бодра

Бодра 20.08.2023 10:59

хахо - хихи смяна е Тото, на хахо - хихи Комсомол Чалгарина от Плевен. Мозък Нула. И при двамата. Жалко е, че мръсната нелегална болшевишка България, даде курбан Тодор Колев, за да натъпче със спорсорско рекламни пари тъпият Илетерат Славчо.

Аз 1

Аз 1 20.08.2023 22:31

Абе ти Галинчо кой беше че коментираш Пей си тъпите песнички и не закачай Тити и Тото. Не си им на малкия прьст.

Грубер

Грубер 21.08.2023 2:38

@Бодра, така като чета и при теб мозъкът липсва. Липсва и правописът, не ползвай сложни думички ако не знаеш как се пишат, защото излагацията е още по-голяма. А най-жалкото е, че в жалкия си пост, отнасящ се за двама жалкари успя да намесиш и легендата Тодор Колев...

Ина

Ина 21.08.2023 9:27

Противен тип е Тото.Не заслужаваше и победата в шоуто.А за жената до него бих се изказала още по-зле,но за сега само за неприятния Тото.Радвам се,че му показаха вратата.

абе,

абе, 21.08.2023 20:00

Никой не го интересуват льольовците от снимките. Кой ''скочил'',кой''рипнал''-псевдо певачи,псевдо мъже...баста.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 27.10.2023 20:24

...бодра?....