И Диона наля пазвата със силикон ВИДЕО

И Диона наля пазвата със силикон ВИДЕО

Диона не издържа и мина в отбора на силиконките. Ексрапърката и настояща поп фолк певица, която наскоро навърши 26 години, си подари дълго желан подарък - нови гърди.

Точните кубици, с които изпълнителката е напълнила пазвата си, тепърва ще стават ясни като цифри, но е факт, че разликата ще е повече от очебийна.

Диона стресна с тази СНИМКА от болницата

Досега Диона се славеше като една от малкото останали певици без напомпан бюст, но ето, че и това вече е в историята. Наскоро певицата стресна феновете си със снимка от болница в Турция, без да уточнява какво точно й се случва. Ето, че ситуацията е вече изяснена за всички.

Диона си показа дупето СНИМКА 18+

Според информациите за интервенцията в една от най-добрите клиники в Турция, Диона е платила 10 бона. А само преди около година тя бе заявила, че "силиконът те прави изкуствен и е банално нещо".

Диона се замеси в убийство, забърка и Румен Радев ВИДЕО

"„От много време умувам дали да си направя такова нещо, но се страхувах. След операцията не съжалявам. Направих най-добрия избор", споделя от болничното легло Диона, която е много доволна от крайния резултат./show.blitz.bg

Коментирай