logo

Гръм на Балканите: Миле Китич се развежда? Съпругата му не се е прибирала в дома им от март

Гръм на Балканите: Миле Китич се развежда? Съпругата му не се е прибирала в дома им от март

Една новина обикаля медиите в съседна Сърбия и разтърси читателите - Миле Китич и съпругата му Марта Савич се развеждат!

Информацията се базира на слухове, идващи от съседи на двойката, които твърдят, че от месеци не са ги виждали заедно.

Двамата живеят в луксозна вила в Белград заедно с дъщеря си Елена, която също е певица, но Миле и Марта не са засичани заедно от месеци.

"Миле идва от време на време, но Марта я няма от месеци. Четохме в медиите, че е била на ваканция в Доминиканската република, но това беше през пролетта", коментират техни съседи, цитирани от сръбския Пинк.

Други пък споделят, че Миле Китич и Елена са редовно засичани да влизат и излизат от дома си, но Марта са я виждали последно през месец март тази година.

Каква обаче е истината? Съпругата на иконата на сръбската музика проговори. "Свикнала съм, вече не знам за кой път ме развеждат. Съседите могат да говорят каквото си поискат, аз не общувам с тях, не живеят с мен, за да знаят какво се случва в живоа и в брака ми. Вярно е, че не са ме виждали от март, но съм плътно в Белград от август насам", категорична бе Марта Савич пред "Сърбия днес"./show.blitz.bg

Коментирай

Колев

Колев 20.12.2020 13:52

Стига с тая просръбска пропаганда! Какъв Китич и тем подобни ичичовци? Продажни "Българи", в тая помийна медия. Защо продължавате да служите за жълти стотинки на най големия враг, на Бъгария през вековете-Сърбия?! Сигурно е от неграмотност и непознаване на балканската история.

3333

3333 21.12.2020 1:21

Ей, няма да мога да спя сега!

Чик-чирик

Чик-чирик 21.12.2020 4:22

Сигурно е пристанал на Азиз...

Разтърсен

Разтърсен 21.12.2020 5:35

Потресен от новината си правя харакури - премествам си го от левия крачол в десния.

koce

koce 21.12.2020 7:57

koi ga kazva tova?