logo

Горещо! Райна се съблече в кухнята и... СНИМКИ 18+

Горещо! Райна се съблече в кухнята и... СНИМКИ 18+

Фолкпевицата Райна не е на себе си, след като провали поредна любовна връзка. Певицата се притеснява, че наближава 40-те,  а все още не е успяла да свие семейно гнездо, нито пък кариерата й върви във възходящ ред. 

Тя реши по много интересен начин да лекува мъката си по спортиста Валери Тюлеков, с когото се разделиха наскоро. Райна винаги е държала да бъде елегантна без излишни пошлости, но сега я виждаме в доста еротична фотосесия. Македонското девойче захвърли дрехите и покри формите си с еротично бельо, с което успя да подлуди мъжката част от своите последователи. 

Райна се съблече на райско местенце СНИМКИ 18+

Певицата вероятно се опитва по този начин да привлече към себе си и нови ухажори, а след това да си избере и бъдещ съпруг и баща на децата й. Семейството й непрекъснато я натиска вече за поколение, което допълнително изнервя чалга дивата. 

Райна скочи много лошо на колежките си! Обвини ги в...

Чрез статуси и снимки в социалните мрежи се тя опитва да се покаже като силна и щастлива, но едва ли в действителност се чувства така. Не можем да отречем обаче, че изглежда зашеметяващо и че всеки мъж точи лиги по нея. Явно Райна си търси истинската любов и затова не се е задомила досега, тъй като да намериш сродната си душа в това материално поколение става все по-невъзможна задача./show.blitz.bg

Коментирай

4i4oVui4o

4i4oVui4o 09.06.2020 8:36

Добре че ги има тези новини..