Големият син на Рени й нанесе пореден болезнен удар СНИМКИ

Големият син на Рени й нанесе пореден болезнен удар СНИМКИ

Нова семейна драма налегна певицата Рени, след като големият й син се изнесе от дома й и бързо забрави за грижите, които майката полагаше толкова години за него. 

В момента изпълнителката на "Като птица" живее с малкия си син Аспарух, който в началото на седмицата стана на 12 години. Прави впечатление, че големият й син Борис не е уважил празника на брат си, с когото доскоро бяха като дупе и гащи. 

"За миналогодишния рожден ден на сина ми се афишира, че съм "дала 10 000 лева" за партито, тази година може би в жълтите вестници ще удвоят бюджета ... Цифрите не ме вълнуват, за мен най-важно е хората около мен да са живи и здрави, да се обичаме и уважаваме", заяви Рени в най-важния ден за всяка майка и сподели любопитни кадри от празненството на открито. 

 

Рени получи заслужени похвали в мрежата, след като бе наела аниматори за децата и те се откъснаха от мобилните си устройства и виртуалния свят в който живеят, за да играят на воля. "Вече не виждам деца да играят навън. Те дори не познават игрите от нашето детство. Виждам че на рождения ден е било различно, което стопля душата ми и ме кара да вярвам, че има надежда в младото поколение", гласи един от коментарите.

Наскоро в свое тв интервю Рени призна, че големият й син Борис не издържал на скандалите между нея и бившия й партньор Борис Пилософ и взел решение да напусне дома. "Той е на възраст, в която лесно може да бъде манипулиран", заяви Рени и добави, че големият й син иначе е мъж мечта за всяка жена с комбинацията си от качества./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 25.06.2021 10:15

Децата на Рени цял живот са гледани от баба си Галя. Рени е високомерна негативна кокона!

Роро

Роро 25.06.2021 16:50

Браво на момчето, не е нужно да е до полата на майка си! Много по-добре е да бъде самостоятелен, такива мъже са рядкост.

Фифи

Фифи 25.06.2021 20:00

Защо още ни занимавате с тая Рени? Отдавна не е интересна. Има си проблеми - а те се решават в семейството, а не на мегдана!

Общество

Общество 26.06.2021 0:41

А тази дебела проститутка, какво търси на детски рожден ден? В ляво :)

ОТВРАТЕН

ОТВРАТЕН 26.06.2021 6:58

ДОКОГА КИФЛИТЕ И ТЯХНОТО САМОВЛЮБЕНО ХЛЕНЦАНЕ ЗА РАЗВОДИТЕ ИМ,МАСТИЙСКОТО ИМ ВЕГЕТИРАНЕ И КОЛИЧЕСТВОТО СИЛИКОН КЛАТЕНО ПО ЛУКСОЗНИ ДЕСТИНАЦИИ ЩЕ СЕ НАТРАПВА НА ХОРАТА КАТО ХАП НУЖЕН ЗА ТЯХНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ . ЕБ*ТИ ЖУРНАЛЯТА И МЕДИИТЕ

ОТВРАТЕН

ОТВРАТЕН 26.06.2021 6:58

ДОКОГА КИФЛИТЕ И ТЯХНОТО САМОВЛЮБЕНО ХЛЕНЦАНЕ ЗА РАЗВОДИТЕ ИМ,МАСТИЙСКОТО ИМ ВЕГЕТИРАНЕ И КОЛИЧЕСТВОТО СИЛИКОН КЛАТЕНО ПО ЛУКСОЗНИ ДЕСТИНАЦИИ ЩЕ СЕ НАТРАПВА НА ХОРАТА КАТО ХАП НУЖЕН ЗА ТЯХНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ . ЕБ*ТИ ЖУРНАЛЯТА И МЕДИИТЕ

Дори

Дори 26.06.2021 7:32

Никой нищо не ви натрапва. Никой не ви кара да четете статията,......че и да се изказвате....хейтъри грозни

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 26.06.2021 7:53

Реното иска само шибане...

Сиси

Сиси 26.06.2021 8:43

Тая цоцолана наистина прекали! Не са медиите мястото, където се решават семейни проблеми! Да ти е ясно иска да се изкара жертва, но никой не й вярва. А такъв детски рожден ден не се прави без пари, защото ревеше, че няма с какво да живее!

Стамат

Стамат 26.06.2021 12:21

Какво е това нископърдящо гуси на име Рени ?

ЛИЛИЯ

ЛИЛИЯ 26.06.2021 14:27

БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НОВИ КАЧЕСТВА ! МОДЕРНИ - ЕГОИЗЪМ, ЗЛОБА ,ЗАВИСТ , ОМРАЗА А КАТО КАПАК -ПРОСТАЩИНА ! ТОВА СЕ ПОЛУЧИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА С МЛАДИЯ БЪЛГАРИН !

Ами,

Ами, 28.06.2021 9:35

Децата растат стават самостоятелни,а някои се срамуват от родителите си.Това чалгаропитеците трябва да започнат да го проумяват най-после,след като се разголват и пеят простотии на простафели по кръчмите.