Глория проговори за "Гласът на България" и заема ли мястото на Галена

Глория проговори за "Гласът на България" и заема ли мястото на Галена

След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор в следващия сезон на "Гласът на България", спекулациите коя поп фолк звезда ще заеме мястото й са в разгара си.

Разбира се, кой друг, освен Глория, да е първото предположение, още повече, че според много от тиражираните в публичното пространство информации тя вече е получила покана от продуцентите на музикалния формат.

Големият победител в "Гласът на България" 2022 Жаклин Таракчи: Искам един ден моята музика да помага на хората!

Това, което е ясно със сигурност, е, че Глория има много натоварен график в последно време, но дали "Гласът на България" попада в него - става ясно от самата нея.

"На този етап не съм получавала покана от "Гласът на България", заяви категорично примата на поп фолка, с което сложи край на упорито тиражираните спекулации за себе си. Въпреки това феновете й са нетърпеливи да разберат дали тя все пак би се съгласила, ако реално получи такова предложение.

"Ще бъде много добре да имаме квалифициран ментор за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще изглежда много добре на екран!", гласи един от коментарите по темата в социалните мрежи. А в друг се казва: "Ще бъде прекрасно, ако приеме. Тя е страхотна певица", "Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прекрасно, ако я поканят и тук! Здраве и късмет!".

Най-голямата фенка на Глория атакува "Гласът на България"

Припомняме, че веднага след края на предишния сезон на "Гласът на България" Галена обяви, че сама слага край на участието си като ментор и благодари на целия екип и на колегите си за съвместната работа в шоуто. "Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми!", написа тя в началото на декември 2022 година./show.blitz.bg

Коментирай

nana

nana 23.02.2023 14:26

Dano da smeniat i Dara ! A tazi NIKAKVA peviza gloria (malko g ) se nadiavamea da ne e na stola na chalgarite !

КочоПаламарката

КочоПаламарката 23.02.2023 20:14

Искам да нашибам Гло на парапет и на легло

Мръсна,

Мръсна, 24.02.2023 7:45

дърта, проста, комплексирана, изкуствена, развратна, а без грим е и грозна. Какво още? Достатъчно е да се гръмне чалгаджийката.

Ох, ах

Ох, ах 05.03.2023 2:04

А от допето фостата още дава ли?

г симеонов

г симеонов 05.03.2023 16:59

Тя ще си остане все така млада и красива

Ани

Ани 28.04.2023 17:41

Тази няма музикално образование и е много проста, за къде се слага трактористката. Певеца от махленските сватби