Глория показа внучката от плажа СНИМКА

Глория показа внучката от плажа СНИМКА

Напоследък фолк звездата Глория е доста активна в социалните мрежи и като че ли разтопи леда около нейната особа. Изпълнителката на "Ако бях се родила река" слезе на земята и най-накрая позволи на феновете си да надникнат в нейния личен свят. 

Тези дни Глория реши да си покаже най-милото и събра всички погледи в мрежата. А най-милото й се оказа нейната внучка, кръстена на нея, която преобърна живота й. 

Глория призна кой шамари гаджетата й, когато сгафят СНИМКА

Глория показа, че е на плажа с малката Галина, която се роди през февруари. Зачеването на дъщеря й Симона й дойде като гръм от ясно небе, но пък малкото същество накара певицата да го обикне повече от всичко на света. 

Прави впечатление, че напоследък Глория качва доста често снимки на бебето, но липсват такива с нейния зет Даниел, за който се носят скандални слухове в родния му град Доспат. Негови съграждани са убедени, че е с щерката на Глория от користни цени, а осведомени източници издадоха, че лентяйства и чака на Симона и Глория да го издържат. 

Изглежда нещата рязко са се променили и той е започнал работа по морето. А хора от кухнята издават, че със Симона живеят отделно от майка й, докато за бебето основно се грижи Глория./show.blitz.bg