logo

Глория пак вее силикон на плажа, но този път... СНИМКИ 18+

Глория пак вее силикон на плажа, но този път... СНИМКИ 18+

Глория по традиция прекарва лятото край морския бряг. Известна е със слабостта си към хубавите плажове, но за огромно съжаление в списъка й с такива не присъстват родни места.

Не случайно певицата си купи апартамент в Гърция, където прекарва голяма част от времето си през лятото. заради новите правила на южната ни съседка и изискването на направен тест за коронавирус, както и километричните опашки на границата, отказаха звездата се отиде на вилата си. 

Глория подпали мрежата със СНИМКИ 18+ от плажа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria) on

Глория с неочаквано признание навръх рождения си ден ВИДЕО

В момента Глория събира тен на плаж в Слънчев бряг, където също има апартамент. Певицата се показа на плажа с бял изрязан бански и спря дъха на всички мъже."Въпреки ,че предпочиташ Гърция , изглеждаш и невероятно на Черноморието", пишат й в социалните мрежи. Големите силиконови бомби на чалга дивата не останаха незабелязани от всички плажуващи. 

Примата на фолка не пропусна възможност да се разходи и в любимия си град Несебър. Явно е претръпнала покрай коронакризата и вече спокойно се разхожда, без да трепери дали ще се зарази. 

Между другото, Глория бе една от малкото в бранша, която се съгласи със затварянето на нощните заведения и не скочи на протест, както направиха голяма част от колегите й в попфолка./show.blitz.bg