logo

Глория с неочаквано признание навръх рождения си ден ВИДЕО

Глория с неочаквано признание навръх рождения си ден ВИДЕО

Глория отново развихри страстите в социалните мрежи, но този път повода е много вълнуващ - нейният рожден ден. Примата на родния поп фолк става на 47, а порцията от признания бе посрещната подобаващо от феновете й.

"Днес ставам на 47! Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща!", пише изпълнителката с типичния си директен тон. И продължава така:

Глория избяга в Гърция, скри се от...

"Вярвам и знам, че по-доброто предстои, защото живота е това, което сам си направиш!.. А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора, приятелите ми и моята публика! Няма да празнувам по ред причини, но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта!

Глория зашемети от Гърция СНИМКИ

Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен "ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ" и на чисто нова песен "АЛО, КАК СИ". Вижте и чуйте първо в моят YouTube канал! Приятно слушане и гледане!"

За Глория този рожден ден няма да е като другите, защото няма да вдига пищни купони, но за сметка на това пък, е пълна с енергия за близкото бъдеще и за сметка на това изглежда повече от зашеметяващо./show.blitz.bg

Коментирай

Урко

Урко 29.06.2020 16:38

Тази голяма катерица как я сърби само!!!

Пишльо

Пишльо 29.06.2020 19:41

Тази яка путк@ ще я спукам от еб@не!

Елли

Елли 30.06.2020 16:13

Абе вие от БЛИЦ ,как може да разрешавате такива нецензурни коментарии ,или за вас това е нормално???