Глория не е на себе си след това, което я сполетя навръх Коледа СНИМКА

Глория не е на себе си след това, което я сполетя навръх Коледа СНИМКА

За първи път от много време насам Глория беше на работа на Коледа. За разлика от колегите си, Примата на фолка изнесе ранен концерт в Челопеч, а вечерта беше при семейството си край коледната трапеза. 

Навръх Коледа на Глория й се случи нещо неочаквано, което засенчи малко коледния дух и емоциите се пренесоха към изненадата за деня. Изпълнителката направи шокиращо признание за внучката си, което изненада всички. 

 

Оказа се, че точно на Коледа малката Галина е решила да направи първите си крачки. Вероятно е била нетърпелива да стигне до коледната елха и да види подаръците си от Дядо Коледа. 

Глория била най-развълнувана от това събитие и дори го споделила пред публиката си на концерта в Челопеч. Въпреки ниските температури, Глория пя с къса бяла рокля, а отгоре с дълго палто, но отворено отпред, за да се виждат безкрайните й крака. 

На Нова година певицата също ще работи. Поела е ангажимент да пее в баровски хотелски комплекс край Варна./show.blitz.bg

Коментирай

Христов

Христов 28.12.2021 20:06

След 3 месеца ще прави свирки като баба си.

Баба Вуна

Баба Вуна 29.12.2021 1:25

Простак си Христов! Жалък си!

Фен

Фен 29.12.2021 1:34

Много прост народ! Дано един ден когато има деца или внуци да си даде сметка,ако ли не има един горе който всичко вижда и го връща със страшна сила!!!!!! Жената ви споделя радостта си,защо трябва винаги да отвръщате със злоба и ослбенно когато става за малки дечица!!!!!!!!!

до Христов

до Христов 29.12.2021 1:37

Дано Христос ти помогне да се исъзнаеш и да те научи никога да не посмееч да злобееш! Злобния човек никога не успява в живота,той вкбаги е мижитурка!!

до Христов

до Христов 29.12.2021 1:39

Пожелавам ти да имаш дъщеря и тя да прави свирки на околовръснато,а ти да береш срамове!

Фройд

Фройд 29.12.2021 7:51

Христов ги разкри - Глория, Галя и другите от родата тролят яко. Иначе каката е майсторка на фейсфъкинга и затова са я поръчали на нова година.

г симеонов

г симеонов 29.12.2021 18:54

Да са живи здрави и красиви всички от рода на Глория а на тия педофили които пишат вулгарни коментари дори и за бебета пожелавам господ да ги накаже след като посягат и на бебета