Галин с ново 20 за смъртта на Денис Теофиков

Галин с ново 20 за смъртта на Денис Теофиков

На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. По този повод и колегата му Галин влезе в размишлявания около нелепата случка в края на 2021-а, която остави всички ни в шок. 

„Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Галин. 

Според него отношенията между изпълнител и певец понякога са обтегнати. „Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители“, казва продуцентът, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават. Вероятно намеква за обвиненията към продуцента на Денис - Николай Пашев, който държи артистите си в строг режим и непрекъснат психически тормоз. 

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такава проява, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна за близките му. "Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант“, казва изпълнителката на "Като те почна"./show.blitz.bg

Коментирай

elk

elk 21.09.2022 15:11

педе...и

хгхг

хгхг 22.09.2022 3:18

Пидалите се скарали.

Господ си знае работата

Господ си знае работата 22.09.2022 11:27

Каквато и да е причината , господ е прибрал едно примитивно и бездарно създание, за да не мъчи повече стадото. Пък и да спаси и самото създание от мъките му. Благодаря ти, господи!