Галин призна за корекциите по лицето си и как с колеги се засичат в клиниката ВИДЕО

Галин призна за корекциите по лицето си и как с колеги се засичат в клиниката ВИДЕО

Външният вид на фолк звездата Галин напоследък е подложен на ожесточена дискусия в социалните мрежи. Нападат го, че е прекалил с пластичната и естетична медицина и няма нищо общо с външността си от началото на кариерата. 

Изпълнителят на "Момче без сърце" проговори за този казус в подкаста "Не съм такъв човек", където открито си призна за корекциите и с кои колеги се засичат в клиниката. 

 

@blitzbg Галин е болезнено откровен в подкаста "Не съм такъв човек" #блиц #несъмтакъвчовек #красимиркрасимиров #галин ♬ original sound - blitz

"Аз не крия, че в началото на кариерата ми съм изглеждал по един начин, сега по друг. И лицето ми изглежда по друг начин, и тялото ми. Не се притеснявам да говоря за това, за разлика от мои колеги, за които това е тема табу.

Да де, ама то и ваши снимки "преди и сега" и няма нужда да се правите на големи мачовци, защото в клиниките се виждаме наредени по столовете да чакаме. Ходим на едни и същи места, така че.. Всеки си се поддържа, аз не знам колега, който уважава себе си и изглежда добре, да не ходи някъде да се свежва", коментира Галин в светския подкаст на БЛИЦ./show.blitz.bg

 

Коментирай