logo

Галена се жалва от проблеми с Галин! Предстои ли раздяла? ВИДЕО

Галена се жалва от проблеми с Галин! Предстои ли раздяла? ВИДЕО

Фолкпевицата Галена хвърли в смут почитателите си, след като изля душата си във "Фейсбук" и в нова песен, намеквайки колко е разочарована в любовния си живот. Слуховете, че е разделена с Галин се засилиха още повече. 

Пайнерката представи новото си сърцераздирателно парче "Къде беше ти", а по-късно обясни защо тази песен е толкова специална за нея и изля мъката си от своя любовен живот, който отстрани изглежда идеален. 

Галена взриви мрежата с тези първи думи за 2021 г.

 „Монетата винаги има две страни… Моят отговор. Отношенията между двама души могат да бъдат красиви, могат да бъдат грозни, но почти никога вечни. Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало твърде късно. Благодаря на екипа, отговорен за съществуването ѝ, както и на екипа, който превърна настроението ѝ във визуално изживяване, защото тази песен ме докосна по начин, който рядко усещам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — любов се доказва всеки ден!“, написа изпълнителката в социалната мрежа. Всичко това като че ли подсказва интимна драма./show.blitz.bg

 

 

ВИЖ И ЧУЙ ГАЛЕНА - КЪДЕ БЕШЕ ТИ LIKE | SHARE | SUBSCRIBE

Публикувахте от Галена в Вторник, 19 януари 2021 г.

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 21.01.2021 11:41

Баста на Чалгавирусите.

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 22.01.2021 11:21

Мисля ,че това е една ГОЛЯМА провокация и няма никаква драма. Галена е умна и красива,и са показали до сега че са намерили път в една посока .За мен това е за вдигане рейтинга на новият и клип.Ще се уверите след някой друг месец ,когато песента поостарее.

ха ха Хо

ха ха Хо 22.01.2021 15:36

Така са я намазали и шпакловали,че децата и немогат да я познаят.

Независим

Независим 23.01.2021 1:06

Парчето е много хубаво!!Не слушам чалга,но го гледах защото харесвам Галена!Браво ,супер е!И първата част на Меди също!!!Добър е!!

Damian

Damian 24.01.2021 15:03

Тези измислени статии стават все по нелепи.