logo

Галена взриви мрежата с тези първи думи за 2021 г.

Галена взриви мрежата с тези първи думи за 2021 г.

Фолкпевицата Галена кроеше големи планове за Нова година. Заедно с най-блзиките си приятели тя трябваше да посрещне 2021 година в семейния комплекс в Арбанаси, където щеше да хване и микрофона да попее. Фики и Тони Стораро също бяха ангажирани за празника от мъжа на певицата. 

Емидемиологичната обстановка в България помрачи тези преварителни нагласи. Още в първия ден на новата година Галена изпозлва възможността да поздрави своите почитатели в социалните мрежи и да излее мъката си, която е натрупала през цялата 2020 г., която се оказа изклюичтелно тежка икономически за хората на изкуството. 

Галена отвърна брутално на Преслава СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

„Нова година е! Сякаш леко плахи, леко неуверени сме в очакванията си за нея, но трябва да вярваме, че тя ще ни донесе мечтаната промяна. Затова си пожелавам да бъдем! Живи, здрави, добри. Заедно, сплотени, сърцати. Да можем пак да сме близо един до друг, да се прегръщаме, да се целуваме, да мечтаем, да се вълнуваме. Нека съумеем да изпълним всичко, което сме обещали на себе си в полунощ, да намираме повече време за истински важните неща и да споделим безброй красиви преживявания през 2021. Обичам ви! Честита нова година! Да бъде!",  написа попфолк звездата.

Няма да повярвате какъв удар нанесе Галена на Гала СНИМКА

Минути преди да изпратим старата година хитовата изпълнителка направи своята равносметка за нея и сподели: „Въпреки всичко 2020 ни научи да ценим това, което имаме, защото осъзнахме как само за миг животът такъв, какъвто го познаваме, може да спре да съществува. Знам, че когато часовникът отброи последната секунда в полунощ, целият свят ще се обедини с надеждата за една по-благосклонна нова година, която поне малко да ни върне чувството за нормалност. Пожелавам си го от сърце! А на вас искам много да благодаря за това, че едно нещо не се промени през изминалата година — обичта и безрезервната ви подкрепа към мен. Благодаря ви, че за поредна година музиката ни свързваше и ни помогна да преминем през всички изпитания заедно“./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 02.01.2021 13:13

Баста на чалгаропитеците.

Ебемятая

Ебемятая 03.01.2021 14:33

Минтака е мама ви да еба няма да прибирате десетки хиляди левове на месец и да не плащате данък дано да ви задължат да плащате данък печалба майка ви да еба нагла хората жовеят с по 500.. 600 лева на месец и не реват а вие ах как бих ви задължил