Галена обяви нещо интригуващо в първия ден на Новата година СНИМКА

Галена обяви нещо интригуващо в първия ден на Новата година СНИМКА

По традиция на 31 декември фолк певицата Галена пее в заведението на мъжа си в Арбанаси и тази нова година не направи изключение. Появи се доста клипчета от купона, които издадоха, че в нейната компания са още колегата й Азис и Мис България Ивайла Бакалова. 

Фолк певицата Галена поздрави почитателите си с настъпването на Новата година и обяви сензационна новина, а феновете й изпаднаха в екстаз. 

"Честита Нова година! Пожелавам си това да бъде моята година. Пожелавам ви това да бъде вашата година. Обичайте, мечтайте, добрувайте и сбъдвайте! Вълнувайте, откривайте, споделяйте и израствайте! Нека идните дни бъдат белязани от положителната промяна, към която всеки от нас се стреми. Желая ви здраве, обич и хубава музика.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

А ако ми напишете коя е любимата ви моя песен под тази снимка в инстаграм, може да станете един от първите 100 притежатели на Календар Галена 2022! Бъдете честити, нека 2022 бъде нашата година! Обичам ви", написа хитовата звезда в мрежата. 

Всяка година тя прави луксозен календар с нейни снимки, който подарява на голяма част от почитателите си. Те от своя страна на него отбелязват срещите си с пайнерката и всички останали знакови събития в живота им./show.blitz.bg

Коментирай

Обещала

Обещала 02.01.2022 11:14

е да направи 2022 свирки.

Ava

Ava 03.01.2022 7:36

Тая да гледам цяла година ?!

Бай Ху

Бай Ху 04.01.2022 10:09

Ма ше ти испапкам слатката пудга мааа.