logo

Галена нанесе жесток удар на "Пайнер", отказа се от...

Галена нанесе жесток удар на "Пайнер", отказа се от...

Галена е замислила да нанесе такъв бомбастичен удар към продуцентите си от "Пайнер", след който със сигурност свят ще им се завие. Този път атрактивната брюнетка хич не си поплюва с това действие!

Фолкзвездата заминава на американско турне в края на месец ноември, което означава, че това автоматично елиминира ангажимента й към традиционния голям концерт по случай 18-годишнината на "Планета", който ще се проведе на 3 декември.

Галена е в паника, пие от сутрин до вечер заради... ВИДЕО

Феновете на Галена, които със сигурност иначе щяха да заемат своите места в залата, е напълно възможно дори и изобщо да не отидат в отсъствието на своята любимка, пише "Хотнюз".

Война в поп фолка! Галена и Преслава пак се хванаха за гушите! СНИМКИ

Липсата на Галена, също така, отваря широко вратата и на една от големите й конкурентки в бранша - Преслава, на която почти сигурно ще бъде поверена честта да закрие вечерта.

Любопитна подробност е, че това не е първото отсъстве на Галена на концерт на "Пайнер". Преди години тя не се появи на музикалните награди на компанията, за да няма повече недоволни от награждаването. И дали заради този неин бойкот или не, но призове вече не се раздават./show.blitz.bg

Коментирай