Фолкзвезда отмъкна годеника на Мис България Тамара Георгиева и... СНИМКИ

Фолкзвезда отмъкна годеника на Мис България Тамара Георгиева и... СНИМКИ

В последните години Мис България 2017 Тамара Георгиева се промени доста и вече съвсем не изглежда така, както, когато спечели короната, предизвиквайки серия от скандални коментари.

Освен визията си обаче, миската посреща новата 2024-та година и с голяма промяна в личния си живот. Дългогодишният й приятел и неин годеник - Стивън Роуз я заряза и се хвана с атрактивна фолкпевица.

Мис България Тамара Георгиева е като чисто нова, показа се от... СНИМКИ

Двамата бяха дълги години заедно, но към днешна дата няма да откриете дори и една тяхна снимка в профила на Тамара. А фолкпевицата, по която Стивън си загуби ума, е Джорджия, която е и негова кака, което обаче съвсем не изглежда да е проблем за него, даже напротив.

За разлика от Тамара, която гледа да поддържа имиджа си на добро момиче, Джорджия изглежда съвсем различно - съблазнителна и доста по-опитна, което и е привлякло 27-годишния Стивън.

Джорджия разтърси попфолк средите с това ВИДЕО

Любопитна подробност е, че преди раздялата им Тамара беше повече от близка с майката на Стивън - Катя Роуз. Към днешна дата обаче, положението е друго.

Освен, че миската е изтрила всичките си общи снимки със Стивън, не е пускала такива и с майка му, с която иначе често също се показваше. В профила на Джорджия пък, любовните снимки със Стивън са най-актуални и на фотосите двамата изглеждат много влюбени и щастливи./show.blitz.bg

 

Коментирай

Иван

Иван 13.01.2024 16:34

Аман от слабоумни с много пари... окичили се като кукери на фестивал и турили някаква черна и жълта елха....

Друг Иван

Друг Иван 14.01.2024 8:35

Ама рогата добре са ги аранжирали