logo

Фолкпевицата Ваня лъсна чисто гола на СНИМКА 18 +, но с чужд мъж

Фолкпевицата Ваня лъсна чисто гола на СНИМКА 18 +, но с чужд мъж

Фолкпевицата Ваня демонстрира перфектно тяло в нуди снимка, на която е в чужди обятия. Всички питат къде е нейната половинка DJ Дамян и защо е без дрехи пред погледа на близък до семейството приятел. 

Голата снимка на Ваня предизвика огромен скандал в социалните мрежи, а тя все още нищо не  е коментирала по темата. Нейната половинка също се прави, че не е забелязал фотоса и остава безмълвен. 

Скандалната снимка, на която Ваня е хвърлила всички дрехи и щедро показва стегнатото си дупе, качи самата тя в Инстаграм и успя да предизвика внимание върху себе си. Компания й прави фризьорът Момчил Спасов, който също е чисто гол, а най-интимното му място Ваня е закрила с тока си. 

DJ Дамян спасява Студентския празник! Напук на мерките ще има голям купон

'Защо не направи такава еротична фотосесия с Дамян, поне е мъжествен и с много по-хубаво тяло", питат се в мрежата. Ваня пък е успяла да прикрие част от задните си части с дългата коса, която е дело на нейния партньор на нуди кадъра. 

Макар пандемията и затворените заведения, 2020 година е изключително успешна за чалга дивата. Нейната песен "Апокалипсис" се превърна в тотален хит, а последната й "Размазан" набира все по-голяма скорост и със сигурност при работещи дискотеки двете песни щяха да гърмят на всеки кръгъл час, тъй като се чуват от прозорците на всяка кола, а споделянията във "Фейсбук" са хиляди./show.blitz.bg