logo

DJ Дамян спасява Студентския празник! Напук на мерките ще има голям купон

DJ Дамян спасява Студентския празник! Напук на мерките ще има голям купон

8 декември наближава, а за първа година студентите ще останат без техния любим празник. Ковид-19 осуети Студенските празненства, а рестрикциите катерично забраняват сбирки на повече от 15 души. Оказа се, че има вариант празникът да бъде спасен, а на помощ се явява DJ Дамян. 

Хитовият диджей въведе пръв за България модата с онлайн партита още по време на първата карантина през март и събираше толкова зрители, колкото Слави Трифонов на концерта си на стадиона. След повторното затваряне на заведенията хората сами посикаха Дамян да върне онлайн купоните, за да разнообразява вечерите им. 

"Подготвим съм на студентите много щуротии за 8 декември. С Яворчо ще направим страхотно парти, ще ги забавляваме, ще им пускаме музика, ще ги поздравявам, ще има фойерверки. Мисля си, че ще имам голяма аудитория на този ден, че всички студенти ще празнуват с мен в домашна обтановка и ще спасим празника. Това е единственият вариант те да се забавляват истински. Те пак могат да си пуснат песните от youtube, определена музикална телевизия, но това, което аз ще им дам като емоция и живата комуникация с мен, няма да го получат от нито една радиостанция, телевизия или интернет. Живоата връзка е по-различна от всяка едно нещо. Едно е да си пуснеш музика вкъщи и просто да слушаш, съвсем друго е, ако искаш да се забавляваш и да пиеш. Чувстват се част от партито, а не изолирани", сподели Дамян пред наш репортер. 

Дамян е много доволен от развитието на неговите онлайн партита, макар гледаемостта да е по-малко в сравнение с тази по време на първата картантина. Това е разбираемо, тъй като тогава бяхме тотално изолирани, докато сега нещата са по-отпуснати и много от магазините си работят и самите хора този път не загубиха работните си места. Оказва се, че голяма част от феновете на Дамян са българи в чужбина, които прекарват вечерите си с неговата компания. 

"Човек се нагаща спрямо това, което има. Ако не пуснат дискотеките да работят, рано или късно хората ще се нагодят на този вариант. Но живите партита са по-добри по отношение на комуникацията с хората", категоричен е Дамян. 

"На мен определено ми липсват тези срещи с хората. Но ще ти кажа често, че покрай тези онлай партита, започнах да приемам бизнеса по коренно различен начин.  Успях да намеря някакъв вариант, да правя нещо различно и поне не ми е скучно. Може би на колегите, които не работят им е адски скучко и се налага да работят нещо друго", допълва най-успешният ни роден диджей.  

Дамян категорично одобрява въведените мерки в България. Надява се, че след като вкарат ваксината и нещата ще се нормализират. "Предполагам, че от февруари ще тръгнат нещата. Едва ли ще стартират с отварянето на дискотеките, но се надявам и това да се случи от март-април, дори при 50 % на заетостта. А вече от месец май да заработим както преди", допълва той. /show.blitz.bg

 

Коментирай

e da

e da 06.12.2020 12:28

този е прост

........па

........па 06.12.2020 15:52

А тези които го харесват са още по-прости:)))