Фолк певицата Джулия смени визията и изненада с нов хит ВИДЕО

Фолк певицата Джулия смени визията и изненада с нов хит ВИДЕО

Фолк певицата Джулия се реши на пълна промяна във външния си вид. Нейни фенове едва я разпознаха в новото й водео "Сънувай ме". 

Чаровната брюнетка реши да мине в отбора на блондинките, но само за снимките на новия си видеоклип. Промяната бе посрещната остро от нейни почитатели. 

Феновете на фолк музиката отдавна чакаха нов проект от любимката си, а тя ги зарадва с нещо съвсем различно от всичко, което се слуша в момента. Това със сигурност е добър коз, тъй като за часове интернет пространството прегря от положителни коментари, а меломаните са щастливи, че най-накрая им се предоставя нещо различно. 

За визията си в клипа Джулия слага руса перука, но нейните заклети почитатели не успяха да приемат по този начин и я съветват да си остане брюнетка. Точно като такава могат да я видят и всички на нейните участия, които са предимно край морския бряг.

"Сънувай ме" е дело на хитмейкъра Велислав Драганиснки, който напоследък не е от най-продуктивните композитори, но пък се слави с анй-големите хитове в бранша, сред които "Дяволско желание" на Преслава, "Още" на Елена Паришева, "За да те забравя" на Милко Калайджиев и т.н. А почитатели на фолка жадуват за предишното звучене и старите хитове, които продължават да се слушат и до днес. /show.blitz.bg

Коментирай