Фенове на Галена масово тръгват по нейните стъпки

Фенове на Галена масово тръгват по нейните стъпки

Един от най-верните почитатели на Галена тръгна по нейните стъпки. Митко Влайков от Стара Загора реши да стане конкуренция на любимата си. А това далеч не е първият случай с фенове на чалга дивата, които мечтаят да се превърнат в звезди. 

Митко е известен сред фен клуба на Галена. Той намира начин да се промъкне в чалготеки на нейни участия още преди да навърши пълнолетие. Наскоро представи и дебютната си песен "Играчка". 

Преди време и друг верен почитател на търновската принцеса - Жоро, също прояви желание за професионална кариера и направи песен с хитмейкъра Оцко. Бързо обаче видя, че в този бранш трябват много средства и усилията не си заслужават. 

 

Потърсихме Митко, за да разберем той докъде мисли да стигне в музиката и Галена ли е го е подтикнала към тази сериозна крачка. 

"От малък обичам музиката и имам музикални заложби, винаги съм знаел,че един ден ще направя собствена песен. Сега се почуствах готов за тази крачка, понеже от дълги години общувам с доста изпълнители и имам представа как се изготвя един проект от начало до край. Присъствал съм в бекстейдж на заснемане на музикални клипове и по някакъв начин ми беше една идея по лесно. Реализирах дебютната ми песен за близо 3 месеца. Като мога да се похваля, че имам намеса в целия процес на работа - от текста до идеята на видеоклипа. Благодаря на плеймейтката Дилена за това, че изигра главната роля по най-добрия начин. Радвам се, че бях забелязан, песента ми получи голям отзвук и беше чута и видяна от доста известни изпълнители. Вече минаха близо 3 месеца от излизането на песента и ежедневно получавам клипчета от хора, които слушат в колите си ''Играчка", пеят я и си я пускат на телевизорите", сподели той. 

Наред с положителните коментари има и такива, които не одобряват младия и амбициозен Митко. Те са на мнение, че вече всеки втори иска да става певец, без да има нужния талант, визия и харизма. Не случайно през последните две години много момчета и момичета се пробваха, записаха по една песен, но бързо разбраха, че са си хвърлили парите на вятъра и потънаха в забрава, започвайки работа извън музикалната сфера./show.blitz.bg

 

Коментирай