logo

Фенка съсипа Мария: Ти си празноглава селска пръчка и с право мъжете спят с теб и те захвърлят СНИМКИ 18+

Фенка съсипа Мария: Ти си празноглава селска пръчка и с право мъжете спят с теб и те захвърлят СНИМКИ 18+

Фолкпевицата Мария може да се отказа от музикалната сцена и творенето на нови проекти, но в никакъв случай не смята да се откаже от голите си снимки. Дори напротив - става все по-дръзка и смела във фотосесиите си. 

Тези дни миньончето зарадва мъжкото око с доста провокативна фотосесия, каквато дори не сме виждали на корицата на елитните мъжки списания с еротична насоченост. 

Изпълнителката на "Спомен", която преди месец обяви официално, че се отказва от музиката, се появи гола на порно снимки, както ги определиха нейни почитатели. 

Потрес! Мария пръсна 315 бона за баровско училище на дъщеря си СНИМКИ

 Снимки: Теди Грозданов

Мария небрежно е прикрила зърната на гърдите си с копринена риза, но е забравила да си сложи гащи. А феновете й вече недоволстват от вечното й присъствие в социалните мрежи и неспирното парадиране на лъскав живот. 

"Може ли единственото нещо, заради което сутрин се събуждаш, е да бъде как изглеждаш и колко лайка за деня ще получиш? Ти не разбра ли досега, че си празноглава селска пръчка. И какво смислено направи досега в живота си? С пълно право мъжете преспиват с теб, а после те изхвърлят като непотребен парцал. Защото ти каква си", гласи един от острите коментари под снимката на Марийчето./show.blitz.bg