Ето я песента, която колеги на Денис Теофиков направиха в негова памет ВИДЕО

Ето я песента, която колеги на Денис Теофиков направиха в негова памет ВИДЕО

Внезапната смърт на 21-годишния изпълнил Денис Теофиков почерни не само неговото семейство и близки, но и колегите му от фолк жанра. Оказа се, че някои от тях са били от приятелския кръг на момчето, което за две години успя да се превърне в истинска звезда и да заеме челни позиции във всички музикални класации. 

Преди няколко дни ви информирахме, че двама негови колеги са решили да направят песен, която да посветят на своя приятел, който отлетя към небето на 24 октомври при все още неизяснени обстоятелства. 

Младите изпълнители на фолка Антонио и Лео се обединиха, въпреки различните музикални компаниим, за да направят парче в памет на Теофиков. "Един от нас" се казва песента, в която се включва и Краси Леона. 

 

"Всички средства, които се изкарат от песента ще отидат при семейството на Дени ! Не си мислете, че го правим за лична изгода, ние преди всичко сме хора", оправда се Антонио, след като се появиха спекулации относно истинската причина за премиерата на такова парче.

Фенове на починалата звезда недоумяват защо в такъв случай песента не е пусната в youtube канала на Денис, който неговите родители направиха след кончината и заявиха, че със събраните средства от канала ще помагат на талантливи деца да развиват своя талант в бъдеще./show.blitz.bg

Коментирай

РАЙНА

РАЙНА 16.11.2021 12:46

Дано да забременее желая и едно хубаво бебенце успехи Камелия

Кирл Брейка

Кирл Брейка 17.11.2021 14:47

Райно, ма, майка ти да еба! Тука става за дума за момчето дето цяла България научи, че е умряло, се е самоубило! Едно от много потърпевши деца в Булгаристан! Творчеството му не следя, но явно е бил с лабилна психика! Те Пайнер са курви, педали и наркомани, като цяло пропаднали типове! Сган!

Некрофилия

Некрофилия 17.11.2021 18:57

Алоу Кирл Брейка, да ти серем в чалгарската уста.

Стоянова Сиси

Стоянова Сиси 13.12.2021 20:00

Мир на прахта му! Нелепа смърт! Жалко за талантливо и мнадо момче! Съболезнования на близките му!