Ето кои телевизии отрязаха Симона Загорова заради Глория ВИДЕО

Ето кои телевизии отрязаха Симона Загорова заради Глория ВИДЕО

Симона Загорова разкри шокираща истина за поп телевизиите и защо не я въртят там. Дъщерята на Глория стартира музикалната си кариера с поп музика, но в последствие се преориентира към стила на майка си и обясни защо. 

Оказа се, че съдбата й е била предопределена и поп гилдията бързо я е заклеймила и изхвърлила като ненужен боклук. Думите на Симона не са за подценяване и издават каква е суровата действителност в нашия свят и по-специално в музикалния бизнес. 

 

@blitzbg Симона Загорова гост в подкаста "Не съм такъв човек" Цялото видео търсете в YouTube #симоназагорова #несъмтакъвчовек #красимиркрасимиров #подкаст #попфолк #блиц ♬ original sound - blitz

"Поп телевизиите ме отрязаха да ме въртят, защото съм дъщеря на майка си. Имам общо с попфолка, дете съм на попфолка. Демек, ти като си с попфолка - нямаш място при нас. Нищо, че парчето нямаше нито една извивка и нищо свързано с попфолка. Предразсъдъците отново бяха на лице", обясни Загорова защо нейните поп песни не са намерили място в известните телевизии, които пускат този стил. 

В подкаста "Не съм такъв човек" тя не скри, че от малка харесва попфолк и не случайно сега се е запътила към този стил. "Харесвам ретро попфолка, старите песни на Деси Слава, Анелия, на майка ми и другите нейни колежки", откровена е тя. И не е скромна по отношение на това, че майка й е тази, която е положила основите на модерния попфолк. "Ако има Лили Иванова в попфолка, то това е майка ми. И го казвам съвсем отговорно", защити тя Глория, която в последната година Кали, Тото и Сашо Роман нападнаха, че няма хитове./show.blitz.bg

 

Коментирай