logo

Ето къде забегна Райна по време на карантина СНИМКИ

Ето къде забегна Райна по време на карантина СНИМКИ

Всички поп фолк диви са в социална изолация заради коронавируса, но от време на време ни показват и външни снимки, разбира се, верни на традицията да не губят позиции.

И докато почти всички качват фотоси от уютна домашна обстановка с близките си, ето, че Пилето на поп фолка, както е известна Райна, изненада с интересен фон и най-вече локация.

Бившият на Райна сваля тази топлес моделка СНИМКА

Поп фолк дивата, която редовно изкушава със секси визии в профила си в социалната мрежа, в момента е в родния си Сандански, където прекарва времето на карантината, заобиколена от най-близките си хора.

Райна си върна тъпкано на бившия с тези СНИМКИ 18+

И въпреки че стои вкъщи, каквито са разпоредбите по време на пандемията, тя намира начин да се радва на пролетното слънце, когато е в двора на семейната си къща, а компания й прави любимото й кученце Карпуз.

Междувременно свободното си време посвещава и на любими книги. Разкрива, че довършва творбата на Габриел Гарсия Маркес "Любов по време на холера", не забравя и за уроците по френски език, като в момента сама се усъвършенства.

Райна се показа без капка грим СНИМКА

Тази седмица в програмата на телевизионните канали "Планета" и "Планета HD" феновете й ще се насладят на песните, които Райна предпочита да слуша в Сандански в дните на изолация./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 31.03.2020 11:46

В двора на къщата със сак?