Райна се показа без капка грим СНИМКА

Райна се показа без капка грим СНИМКА

Райна винаги е страняла от статуквото за фолкпевиците и години наред се бори да се отличи от този имидж. Не случайно досега  не се изкуши да си напълни пазвата със силикон, но и тя нагази лука с издутите джуки.

Пилето на фолка няма притеснения относно външния си вид и тези дни показа снимка, на която е без грим. "То няма разлика дали си с грил или не, все си си хубава", хвалят я почитатели.

Горещо! Райна пак се съблече и предизвика... СНИМКИ 18+

Певицата репи да си направи селфи от леглото и да се покаже без макиаж пред своите почитатели. Това не се случва за първи път. Нека не забравяме, че тя бе участник в първия сезон на "ВИП Брадър", където през цялото време се разхождаше съвсем натурална.

Изненада! Райна се гушка в Унгария с... СНИМКИ

Чалга дивата минава през много тежък личен период. Преди няколко месеца се раздели с приятеля си Валери Тюлеков и явно самотата си оказва влияние. Тя сподели доста интересна мисъл на Карл Густав Юнг : "Самотата не идва от това да няма хора около теб, а от невъзможността да общуваш с тях за нещата, които са важни за теб". Можем да гадаем до кого е адресиран този израз и колко тежко й е всъщност на Райна в момента./show.blitz.bg

Коментирай

Един

Един 31.03.2020 12:34

Без грим е по хубава