logo

Ето какъв син е възпитала Татяна (СНИМКИ)

Ето какъв син е възпитала Татяна (СНИМКИ)

Синът на певицата Татяна е пример за връстниците си, видя репортер на „ШОУ“. Атанас е голяма гордост не само на майка си, а на всички роднини, които се бият в гърди с него.

По стар български обичай в родния град на звездата се честваше обичая Куди. Красивата и горда майка изпрати сина си облечен в носия, типична за празника и техния край. Не веднъж пайнерката е споделяла, че синът й също е много музикален, а почитането на традициите при него е закон.

Хубавецът се прибрал от Варна, където е студент, за да участва на празника, както го прави от 10-годишен. Похвално е да видиш млад мъж, който да пази родното и да следва мечтите си безотказно. А Татяна заслужава да бъде похвалена, защото наред с успешната си кариера е успяла да възпита един достоен син за пример. Благодарение на такива момчета традициите ни продължават да живеят.

В град Съединение през януари се отбелязва зимния мъжки обичай „Куди“. На него младежи в традиционни костюми обикалят улиците и топят всички със светена вода. Има и голямо сурвакарско хоро, на което се отваря огромна бъчва с вино за почерпка на всички. Ритуалът бележи и краят на зимните празници.

 

Коментирай

Звезда

Звезда 15.01.2019 20:38

Облеклото й е потресаващо ...….

Няма значение

Няма значение 16.01.2019 10:45

Този прекрасен син, Татяна сама ли го възпита и защо не му споменавате дори името, той не е бебе.., а страхотен млад мъж и се казва, АТАНАС БОРИСОВ КЪЦОВ!!!

Здрасти

Здрасти 16.01.2019 18:53

Тя ли е го е възпитала като цяла нощ е по кръчмите? Или майка и която се запали миналата година

myla

myla 16.01.2019 21:47

Винаги съм имала проблем с теглото и за това и много комплекси,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93