logo

Ето как Преслава влиза във форма... ВИДЕО

Ето как Преслава влиза във форма... ВИДЕО

Преслава не е спирала да впечатлява с фигурата си, дори и малко след като роди през септември миналата година. Фолкдивата, на която явно не й е чужда волята за промяна, разкри нагледно как се поддържа в безупречна форма.

Атрактивната брюнетка, чиято интервенция на носа преди няколко месеца се превърна в топ тема за коментари, сега със сигурност ще предизвика сходна вълна на реакции с видеото, в което ясно се вижда колко старателно работи върху себе си.

Преслава се съблече в Дубай и... СНИМКА 18+

За радост на многобройните си почитатели, Преслава показа как протичат тренировките й във фитнеса и най-вече кои са упражненията, на които залага, за да бъде в топ форма.

Видеото, разбира се, бе посрещнато с много еуфория и вълнение в социалните мрежи, а феновете на изпълнителката нямаше как да скрият възхищението си от усърдието, с което тя се грижи за перфектното си тяло.

Преслава лъсна без капка грим СНИМКА

"Вие сте просто съвършена, изглеждате невероятно...", гласи само едно от многобройните откровения на феновете на поп фолк изпълнителката.

Бебето на Преслава с първи крачки СНИМКИ

Освен потене във фитнес залата обаче, Преслава наскоро показа и другите тренировки, на които залага - любимите си разходки из планината, в които вече включва и малката си дъщеричка Паола./show.blitz.bg

Коментирай