Ето как изглежда Симона Загорова месец след раждането СНИМКИ

Ето как изглежда Симона Загорова месец след раждането СНИМКИ

Симона Загорова стана майка за първи път през февруари тази година и само месец по-късно вече демонстрира топ форма, бутайки бебешката количка.

Щерката на поп фолк дивата Глория изненада приятно последователите си в социалните мрежи със скорошни кадри от разходката на малката си дъщеричка в столичен парк.

Глория с първи думи след като стана баба СНИМКА

От излишните килограми, натрупани по време на бременността, вече почти няма следа, а Симона грее от щастие по време на разходката си, където компания й правеха нейни приятелки, както и баба й Стефка (майката на Глория, б.ред.). "Разходка по женски", написа младата изпълнителка в профила си, след което показа и как е протекла разходката./show.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 25.03.2021 16:41

Бабата е същата, като дъщеря си Глора, куми се на снимката, както и Глора, като я снимаха на изписването. Беше много смешна и жалка - гледаше, като тинейджарка, за да излезе по-красива. хе хе

Билбао

Билбао 25.03.2021 16:44

На тая - за бабата Глория, няма да й дойде никога акъла в главата.

Загор

Загор 25.03.2021 23:34

Какво ли ни интересува,за тези к...ви.

........па

........па 26.03.2021 10:07

Един месец докато прабаба Стефка се грижи за малката Галина,Симона е успяла да научи филтрите на фотошопа.Цупенето ха джуката вече го знаеше.

Боже, боже

Боже, боже 26.03.2021 12:07

Не ни ги навирайте тия в лицето. И трите са еднакво кухи. Да си гледат там детето като хилядите други.Дете като дете. Не е принцеса Даяна!