Ето как изглежда бременната Емилия, която от месеци не се е показвала СНИМКА

Ето как изглежда бременната Емилия, която от месеци не се е показвала СНИМКА

Фолк звездата Емилия изчезна от медийния свят още в разгара на лятото. Оттогава не е качвала и снимки в социалните мрежи, а причината е нейната трета бременност. 

Преди броени дни изпълнителката на хита "Турболенция" обяви с половин уста новината, че с Жорж Башур са в очакване на дете. Певицата пусна стори след няколко месеца липсва от мрежата, с което показа как изглежда и как се чувства. 

Красивата изпълнителка записа специално видео, с което да честити рождения ден на Радио Веселина. Нищо не спомена отново за хубавото събитие в живота й, вероятно от суеверие. 

Емилия е една от малкото родни звезди, които решиха да запазят в пълна тайна бременността си и да се предпазят от лоши очи. Именно заради това Емилия не е качвала свои актуални снимки вече няколко месеца, а именно от момента, в който е научила, че ще става майка за трети път. 

Точно в този момент стопира и всичките си участия и реши да не прави премиери на нови проекти. А запознати издават пред нашата медия, че има записани и заснети видеа за поне две години напред./show.blitz.bg

Коментирай

Гошо чепа

Гошо чепа 15.12.2021 21:28

Баба би да иба , къде е бремнния корем на Емилия, уроди

Жаклин

Жаклин 15.12.2021 23:18

Пожелавам здраве на Емилия и семейството и! Дано всичко да мине добре! С нетърпение очакваме радостната вест!

Бай Ху

Бай Ху 16.12.2021 9:50

Бахура, как е бахура.

Ludkon44

Ludkon44 17.12.2021 8:00

Кюрда и наду корема сега щте го роди и щте го заебе и щте суче от кюрда и от Коко Динев

Поли Русева

Поли Русева 19.12.2021 9:11

Много се радвам,за теб Еми! Нека Бог и Богородица,винаги да са с теб! Ти го заслужаваш миличка. Бъдете здрави и много щастливи!