logo

Есил Дюран се пусна гола от градината, а в ръката си държи... СНИМКА 18 +

Есил Дюран се пусна гола от градината, а в ръката си държи... СНИМКА 18 +

Певицата Есил Дюран напоследък превъртя играта и започна да гради нов имидж. Дълги години се опитваше да се представя в обществото като изискана дама, а откакто навърши 50 започна да се съблича и изумява с провокативните си фотоси. 

Тези дни чалга дивата се щракна в довра на къщата си, качена на стълба с градинарска ножица в ръка, облечена в изрязан бански костюм и щедро показваща задните си части. "Градинарят ми отиде на плаж", заяви Есил и затова е решила сама да подстриже храстите. 

Певицата Есил Дюран не прилича на себе след поредица операции (СНИМКИ)

Нейни колежки са в потрес от поведението на Есил. Те са наясно с болезнената ревност на нейния мъж Бобо, който дори я спираше от участия. За да не я зяпат други мъже, той й спретна фитнес зала в двора. И общо взето Есил живееше чуденосно, но в птичи кафез. 

Есил Дюран изпоти мрежата със супер тяло и на 50! (СНИМКИ 18+)

Появиха се слухове, че вероятно е била шута на мъжа си и затова го раздава така разюздено. Но това бързо е опроверга, тъй като наскоро са били заедно на почивка в Гърция. Това не пречи на певицата да захожда по женски на родното Черноморие. Явно вече има по-голяма свобода от мъжа до себе си, както и в професионален план, след като напусна "Пайнер" и вече е самопродуциращ се изпълнител./show.blitz.bg

Коментирай