Емрах Стораро пак лети с бясна скорост в скъп автомобил и даже се хвали ВИДЕО

Емрах Стораро пак лети с бясна скорост в скъп автомобил и даже се хвали ВИДЕО

Скъпи автомобили, бясна скорост, популярни личности - звучи ли ви познато? Има откъде. Все по-често изникват примери, отговарящи на това описание в публичното пространство. А специално при Емрах Стораро това хич не е нещо ново.

Малкият син на попфолк легендата Тони Стораро за кой ли път демонстрира безразсъдство и нагло погазване на законите. И не само това, но и явно счита постъпката си за пример, защото се хвали в социалните мрежи с нея. В Тик-Ток профила на изпълнителя могат да бъдат видени серия от видеа, на които се вижда как той фучи с бясна скорост, само че за изненада на мнозина този път шофьорът не е Емрах, а негов приятел. 

Тези Александрова забрави Емрах, има други мъже в живота й СНИМКА

Това, че сега не Емрах, а друг е зад волана, съвсем не омаловажава и неговата роля в автомобила. Даже напротив! Освен това от кадрите се вижда, че опасните ситуации се разиграват на околовръстен път, където през цялото време зад автомобилите се движат и други возила, които очевидно поддържат подобна скорост. Напълно е възможно да става дума за организирана от младежите гонка.

По всичко си личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.

Емрах показа къде живее, тъне в лукс и злато ВИДЕО

Припомняме, че това не е първата такава изцепка на Емрах Стораро, който понякога се хвали и с марихуана. Докъде ще стигне така и какви последствия ще имат действията му, само времето ще покаже. Дотогава обаче клиповете му трупат хиляди лайкове./show.blitz.bg

 

Коментирай

еСтетичен

еСтетичен 15.03.2023 15:43

И в хеликоптер да е, пак си е мангал.

еижгтнднтхф

еижгтнднтхф 15.03.2023 15:45

Т,ва не е Джино Бианкалана? Все тая...

12345678

12345678 15.03.2023 15:49

Същия мазновълнуващ мангасарски поглед, на който кълват само закъсали рускини!

край

край 15.03.2023 21:47

Така правеше и един Семерджиев ама ... сега задната дупка му е по широка от горната.

Разхубавил се е

Разхубавил се е 16.03.2023 3:32

А брат му Фики става бъчва като баща си. Периодът им на хубост трае 5 години на тези циганори. Иначе Фики пее по добре.

Дано

Дано 16.03.2023 8:33

това комплексирано, нагло недоносче да се разбие някъде, но без да убива други хора.

Компексарии

Компексарии 18.03.2023 1:16

Може да е мангал но ви бие всички критерии. Комплексарите като вас могат само да пишат коментари от вкъщи и да си мислят какво биха направили ако имаха тия пари но са понеже нямат дайте че е мангал да е нещо по малко от вас а той всъщност си е цар на себе си а вие сте му в краката просто мишки