logo

Емилия сипе похвали към Александър Сано за... ВИДЕО

Емилия сипе похвали към Александър Сано за... ВИДЕО

Фолкпевицата Емилия направи извънредно живо включване в своята официална страница във "Фейсбук", за да каже изключително важно на почитателите си. В монолога на изпълнителката се чуха две знакови имена - това на Александър Сано и на Башар Рахал. 

Оказа се, че именно двамата актьори са вдъхновили певицата да направи двата мини-филма на песните "Акула" и "Тръгвай си", които представи в дует с младия певец Денис Теофиков през 2019 г. А сега Емилия е силно впечатлена от нещо друго, което със сигурност ще повлияе на следващите й идеи за клипове. 

Само преди ден се появи тийзъра на "В сърцето на машината" - филм на Александър Сано и Мартин Макариев. В летната участие ще вземат Юлиан Вергов, Башар Рахал, Христо Шопов и т.н. Живото включване на Емилия се случва минути, след като е гледала трейлъра и видимо превъзбудена заяви възхищението си от продукцията. 

Емилия: Излязох от зоната си на комфорт, това е по-трудният път за мен

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E M I L I A (@emilia.online)

Същият екип стои и зад "Диви и щастливи" - филмът, който преобърна представите за българско кино и се нареди най-високо в класациите дори на кино критиците. Почитателите на пайнерката адмирират нейната импулсивна реакция и споделят положителното й мнение за предстоящия нов български филм.

Нейната колежка Галена също се прехласна по трейлъра и заяви, че обича българското кино и че няма търпение да види на голям екран какво е сътвоприл за пореден път Александър Сано. Фолкпевицата Малина също показа, че е впечатлена, а знаем, че тя държи на високите продукции и в клиповете си влага много актьорска игра./show.blitz.bg

Коментирай

Shrek

Shrek 19.02.2021 22:57

Дрисла! Даде си гъза на резания бахур! Ама то засуканите простакеси все това правят!!! Яж му на Баиуря бахура и считай, че си умряла.

хихи

хихи 20.02.2021 13:14

Е, щом всички фолкпевици са възхитени от този трейлър, значи е значима творба!

........па

........па 20.02.2021 14:19

Щом чалгаропитеци го рекламират значи не струва.Башар Рахал не го понасям и не гледам нищо с него.

Жко

Жко 20.02.2021 15:25

Башар Духал и той е същата резана чалга като и това курве Еми, спрете да давате трибуна на тая пасмина, чалгата трябва да умре и то веднага!

али реза

али реза 21.02.2021 11:29

тази иска леко кремче .