Емилия се завърна! Ето как изглежда два месеца след като роди за трети път СНИМКИ

Емилия се завърна! Ето как изглежда два месеца след като роди за трети път СНИМКИ

В началото на февруари Емилия стана майка за трети път. Това наложи временното й отсъствие от клубната сцена. Не се е появявала никъде от средата на лятото, когато разбра благата вест. 

Два месеца й бяха необходими да влезе във форма след раждането и да хукне отново по участия. Изпълнителката сподели, че срещите с нейните почитатели са й липсвали страшно много. 

 

"Последните 24 часа ме извадиха от ежедневието ми през последните десет месеца. Липсваше ми енергията от участията! Много любов! Много емоции! Обичам ви", написа певицата след първото си участие в столицата. 

Много нейни колежки бяха дошли да я поздравят на първата й поява от няколко месеца насам. Софи Маринова и Деси Слава се открояваха сред звездите, които лично поздравиха Емилия и дори запяха с нея в дует. 

 

А Емилия пък зашемети с фигура, която по никакъв начин не издава, че е прясна родилка. Тя зарадва почитателите си с новината, че на 15 април ще излезе последният й дует с Денис Теофиков. Проектът е чакан с огромно нетърпение и отсега вървят залози, че ще бъде един то хитовете на годината.

Изявите на Емилия продължават с пълна газ. През следващия един месец почитателите й ще могат да я видят в София, Сандански, Сливен, Пловдив, Благоевград, Смолян, Петрич, Велинград, Велико Търново, Боровец и Слънчев бряг./show.blitz.bg

Коментирай