logo

Емилия пусна СНИМКИ от банята и без капка грим

Емилия пусна СНИМКИ от банята и без капка грим

Ситуацията с Ковид-19 засегна големи отрасли, а икономиката е изправена пред жестоко предизвикателство, каквото до този момент не е виждала. Музикалната индустрия също пострада, а фолкпевиците не спират да се жалват в социалните мрежи и различни телевизионни предавания. Противно на тях, Емилия реши да разведри обстановката с любопитни кадри от...банята. 

Певицата с ангелски глас се показа без капка грим, директно излязла от банята и показа, че отдавна е надживяла излишната суета и че колкото и трудна да е и за нея ситуацията, с оплакване и напрягане на хората нищо няма да се промени.

Емилия алармира за страшна измама с нейното име

 

 

Добро утро! Вземете си душ,сложете си хубави дрехи,направете кафе на любим човек и дайте хубав старт за един прекрасен ден въпреки всичко.️ #wakeup #morning #coffee

Публикувахте от Emilia в Понеделник, 21 декември 2020 г.

"Вземете си душ, сложете си хубави дрехи, направете кафе на любим човек и дайте хубав старт за един прекрасен ден въпреки всичко", съветва изпълнителката на "Акула". 

Чалга фурията е една от малкото в бранша, която няма скрупули от това да се покаже без макиаж. А феновете й са впечатлени от естествената й красота и я засипват с писма колко много им липсва и че се надяват скоро този коварен вирус да си отиде и отново да има възможност да се виждат на нейни участия./show.blitz.bg

 

Коментирай

а бе...

а бе... 22.12.2020 20:06

малко на жаба го докарва !

Коневръза

Коневръза 23.12.2020 18:37

А а а а да изцвили