logo

Джулия ражда близнаци на Митко от "София ден и нощ"

Джулия ражда близнаци на Митко от "София ден и нощ"

Фолкпевицата Джулия и обичаният актьор Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от "София ден и нощ" вдигнаха шумно сватбено тържество само с най-близките си приятели, роднини и колеги. 

Те се врекоха във вечна вярност пред очите на 120 гости, сред които голяма част от актьорите от „София- Ден и нощ“. Джулия бе по-скромна с поканите към колегите от фолк бранша и наш репортер забеляза единствено Константин, който не пропусна възможност да поздрави младоженците с няколко свои парчета. 

Бременна ли е Джулия на Митака от "София ден и нощ"?

Датата не е избрана случайно. На 29 май Кирилов падна на едно коляно с пръстен и се сгоди за красивата брюнетка. Припомняме, че те си казаха заветното „да“ на тайна церемония още през юли.

Младоженците приветстваха своите гости с изпълнение на дуетната им песен "Ти си", а след това булката разчувства с брилянтно изпълнение на "Излел е Дельо хайдутин". А след това купонът продължи както си му е редът.

Кристиан Кирилов облече знамето на България СНИМКА

Джулия и Крис бяха спазили всички български традиции за една сватба. След като булката ритна менчето, водещият Драго Чая заяви, че в най-скоро време ще се радват на момче и момиче - близнаци. Булката пък успя да отчупо по-голям комат от питата, с което даде ясно да се разбере, че тя ще командори в семейството. 

Блюбените гълъбчета направиха медения месец преди сватбата. Те си подариха няколко дни в Миконос, а след сватбеното тържество се захващат за сериозна работа по пускането на втория им дует./show.blitz.bg

Коментирай