Бременна ли е Джулия на Митака от "София ден и нощ"?

Бременна ли е Джулия на Митака от "София ден и нощ"?

Актуалната чалга звезда Джулия направи последно участие преди сватбата си с Кристиан Кирилов, познат като Митко от "София ден и нощ". Талантливата певица блесна в столичен клуб в Студентски град, където се раздаде като за последно. 

Пайнерката се бе спряла на черен кожен тоалет и изненада своите почитатели. "Булката се е облякла в черно", шушукаха си те. Дрехите обаче подчертаваха идеалната й фигура и спокойно можем да опровергаем слуховете, че е бременна. Джулия има толкова тънка талия и плочки на корема, че всяка жена би й завидяла. 

Джулия и Крис сключиха граждански брак преди два месеца, но успяха да го запазят в пълна тайна от медии и приятели. А след броени дни - на 29 септември, ще скючат и църковен брак, а след това с най-близките си ще вдигнат шумен купон в столичен ресторант. 

Кристиан Кирилов облече знамето на България СНИМКА

Певицата си е взела кратка отпуска и не поема никакви участия, изключение направила за любимия си Club XI Eleven. Приела да пее няколко дни преди сватбата си и използвала случая да се забавлява подобаващо, тъй като май ще се размине с моминско парти. 

Оказа се, че булката още не е готова с всички детайли по предстоящото тържество и ще използва последните дни да организира и финализира всичко по сватбата си. Тя прави всичко сама, тъй като Кристиан е ангажиран от сутрин до вечер по снимките на новия сезон на сериала "Вайръл"./show.blitz.bg

Коментирай