Джена разтърси с емоционално признание! СНИМКИ

Джена разтърси с емоционално признание! СНИМКИ

Наскоро Джена направи поредното си свръхемоционално признание към любимия човек, а повод за него стана изпълнение на барабани на Атанас Стоев.

Съпругът на попфолк дивата удиви с уменията си на ударния музикален инструмент и направо докара жена си Джена до екстаз. А на нея малко й трябваше, за да остави емоциите й да говорят сами.

Убийства потресоха Джена! Певицата цитира Библията! СНИМКА

"Гордост моя! Носиш музиката в душата си и свириш със сърцето. Бог да те благослови! Обичам те!", отправи трогателно послание певицата към любимия си мъж, а почитателите й се включват с коментари под публикацията, в които не крият възхищението си от неговия талант.

Джена с голяма изненада от любимия си

Припомняме, че Джена и Атанас Стоеви са едно от най-популярните семейства в българския шоубизнес. Двамата са горди родители и на малкия Ники.

Джена си изля душата и по повод 3-тата годишнина от сватбата си с Наско:

Мъжът на Джена яхна звяр за 150 бона! СНИМКА

"Честита #3 годишнина любов моя! Искам цял живот ти да ме обичаш. Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче сте моето ВСИЧКО!", пише изпълнителката.

Наред с хубавите семейни моменти, фолк звездата на "Пайнер" продължава да радва почитателите си с горещи хитове.

През август за нея предстоят нови музикални срещи с публиката, първите от които са в Слънчев бряг, Пловдив и Созопол./show.blitz.bg

 

Коментирай