Джена с голяма изненада от любимия си

Джена с голяма изненада от любимия си

Топ звездата Джена отпразнува много емоционален рожден ден. Нейният любим Атанас Стоев-младши направи така, че певицата да се чувства на седмото небе през целия ден. А от техни приятели разбираме, че Наско често правел подобни изненади на любимата си. 

Този път Джена решила да празнува в тесен семеен и приятелски кръг. Тя никога не е използвала рождения си ден за реклама и за пореден път не публикува снимки в социалните мрежи, а любопитните останаха с пръст в уста и не разбраха по какъв начин е празнувала певицата. Единствено наш репортер се докопа до пикантна информация, поднесена ни от нейна приятелка, присъствала на празника на изпълнителката на "Да видя какво е". 

Любимият мъж на Джена решил да организира вечеря в ресторант, който се намира буквално над морската вода край брега. Събрал най-верните й приятели, взели и малкия им син и си спретнали незабравима вечер в под шумоленето на Черно море. 

На 3 юли влюбените гълъбчета има и друг повод за празник - годишнина от сватбата. Вече три години са семейство, а Джена изрази любовта си с емоционален статус в социалната мрежа: "Честита #3 годишнина любов моя!
Искам цял живот ти да ме обичаш! Искам цял живот да заспивам и да се будя до теб! Искам да помоля Бог да пази тази обич, защото ти и малкото ни бебче сте моето ВСИЧКО". 

Джена и Наско се изнесоха от къщата на родителите му

Наско на свой ред й отговори с обща снимка, над която написа: "Обичам го това момиче, то ми показа какво е да си обичан и да бъдеш готов на всичко за чистата любов". Самата Джена си направи също подарък по случай празника - последната й песен  "Горкото момиче", която за часове се превърна в един от хитовете на лятото./show.blitz.bg

 

 

Коментирай