logo

Джена разкри какъв е изходът от коронавируса....

Джена разкри какъв е изходът от коронавируса....

Фолкпевицата Джена е сред примерното общество. Тя първа отказа участията си, още преди извънредната ситуация в страната ни. Певицата разбра опасността от плъзналата епидемия по света и реши да запази семейството си здраво и си остана вкъщи. 

Вчера изпълнителката на "Вижте го, жени" разчувства мрежата с емоционална изповед, която накара хиляди да се замислят за смисъла на живота и как ще продължат да живеят след излизането ни от тази криза. Гласовитата изпълнителка имаше и специален повод за празненство, който отбеляза тихо в домашна обстановка.

Джена превзе къщата на Рамбо ВИДЕО

 Джена и Наско Стоев - по-влюбени отвсякога 

"Мили приятели, вече сме 5 ден под карантина и не излизаме от домовете си! Само един Бог знае какво ни чака и какво ще се случи с живота ни. Това, което виждам обаче ме кара да мисля, че доста време няма да имаме стария си начин на живот, а някои признаци ми подсказват дори, че нищо няма да бъде каквото е било. Не го казвам за лошо, напротив, казвам го с леко съжаление, защото живяхме толкова безхаберно досега и не обръщахме внимание на важните неща. Материалното взе връх, егоизмът, злобата, одумването, хуленето, всичко това принизи душите ни и сега колкото и да не ви се вярва ще си платим заедно за всички лоши мисли едни към други. Грешките ни станаха повече от листата по дърветата. Земята вече не може да ни търпи, защото нас ни интересува само да се наядем и да има, за нас, а другите да се оправят. Ето сега ще ни оправят...", пише Джена в официалната си страница във "Фейсбук". 


И допълва: "Дойде едно време в което всеки трябва да се обърне към себе си и да остане сам със своята съвест, душа и сърце. Спешно е вече и нямаме избор. Има едно решение и всеки от нас го знае вътре в себе си. Решението е БОГ!!!! Само той може да се справи сега както с вируса, така и със следващите изпитания за човешката раса.
Само за 5 дни изолация си припомних живота си от ранна възраст и изчетох няколко книги с идеята да търся отговори и да подредя картината пред себе си. Бях в градината да почистя храстите, да поработя. Изчистих къщата не знам колко пъти, медитирах, молих се, играя с моите любими момчета и какво ли още не. Нормано, след като съм научена да работя и съм свикнала с много трудно ежедневие, защото моята работа изисква много от мен и съпруга ми. И сега.....видях и нещо хубаво във всичко това. Този вирус спря хората. Засега поне има чист въздух над доста държави, има спокойствие, което спешно ни беше нужно.Има тишина, за мозъка.Това лудо ежедневие и всичко, което сами си причинихме сякаш спря. И да ви кажа отдъхнах си. Ако човек задържи своя позитивизъм, се справяме по-добре. И така...
Искам да ви помоля да не излизате от домовете си, да носите маски и ръкавици, да се молите на БОГ да обезоръжи вируса, за да се справим по-бързо с тази болест". 

Вчерашният ден се оказа специален за фолк дивата, която отбеляза цели 13 години на професионаланта сцена. Уви, не успя да ги отпразнува на сцената със своите почитатели, но пък получи хиляди поздравления. "Да си честитя своите 13 години на сцена! Благодаря ви, че ме обичате и ми помагахте да стана това, което съм днес! Обичам ви", обърна се Джена към своите фенове, които не подминаха празника й и я накараха да се чувства специална./show.blitz.bg

Коментирай

Тука има-тука нема

Тука има-тука нема 18.03.2020 11:45

50 на 50 да оцелеем или да умрем.

Иван

Иван 19.03.2020 16:12

" Грешките ни станаха повече от листата по дърветата''. Откъде го копна и пейстна,бре моме?Аман от купешки лафове!

Iliya

Iliya 19.03.2020 17:14

Браво радвам се да го прочета ,дано стигне до повече хора.

дрън дрън

дрън дрън 19.03.2020 17:15

илюминатка !