Джена хвърли бомба с това признание за риалити форматите ВИДЕО

Джена хвърли бомба с това признание за риалити форматите ВИДЕО

Фолк звездата Джена е сред звездите, които рядко се появяват в медиите и никога в риалити формати. Тя най-после реши да разкрие истината и да каже защо не участва в такива формати. 

В никакъв случай не страда от примамливи покани, дори наскоро е получила такова. Но на този етап не се чувства готова, има други приоритети. 

"Случвало се е няколко пъти да ми предлагат да участвам в популярни формати. Публиката не знае, че аз отказвам. Знаем добре, че когато си много настроен за кариера и с цената на всичко си, ще има много плюсове и дивиденти от това, че си в този формат и след това в другия. Ще направиш медийни изяви, които носят още и още популярност, но на мен ми се иска това време да го давам на децата си и да бъда майка в този момент.

 

Само аз и съпругът ми знаем колко ни е трудно в този момент и какво ни коства – цял ден сме с дечицата си, цяла нощ работим, пътуваме…. Толкова безумни ситуации, толкова е трудно… Толкова е трудно,  но най-важното за нас е било отглеждането и възпитанието на децата, любовта и примерите, които ние ще дадем на тези деца, както и между нас като взаимоотношения", споделя тя в нашия подкаст "Не съм такъв човек". 

И допълва: "Е, аз много искам да бъда в някой от форматите, да обърна внимание чисто като музикант, защото имам какво да кажа – и като жури, и било то като учител на млади таланти, това съм завършила… Но всичко с времето си, децата ми имат нужда също от мен. Не правя нещо на всяка цена, а и мисля, че достатъчна и най-голяма реклама е хубавата песен и пеенето на живо на участия"./show.blitz.bg

 

 

Коментирай