Джена се завръща на сцената! Обяви важна новина СНИМКА

Джена се завръща на сцената! Обяви важна новина СНИМКА

Хитовата изпълнителка Джена, която стана майка за втори път преди два месеца, съобщи голяма новина и зарадва многобройните си почитатели. 

Певицата вече е възвърнала предишната си топ форма и тръгва на участия, за да се срещне със зажаднявала публика, която не я виждала вече половин година. 

Това лято Джена ще кръстосва предимно родното Черноморие, където туристите от цяла България ще имат възможност да се срещнат с любимката си и да чуят на живо едни от най-обичаните песни. Слънчев бряг, Созопол, Приморско, Царево, Несебър, Китен и Бургас са морските курорти, които ще посрещнат Джена след завръщането й на музикалната сцена. 

 

Пловдив, Стара Загора, Велинград и Дупница също ще имат уникалната възможност да са сред първите градове, в които ще пее тяхната любимка. 

Завръщането на Джена ще е и с нов летен хит, обяви самата тя в социалните мрежи. "Чакаме с нетърпение новата песен. Сигурен съм, че изненадата ще е приятна и ще направиш лятото още по-горещо с гласа си", гласи един от коментарите./show.blitz.bg

Коментирай