Джена изненада всички с новото си бизнес начинание СНИМКА

Джена изненада всички с новото си бизнес начинание СНИМКА

Преди няколко седмици Джена загатна, че има голяма новина, която съвсем скоро ще сподели с многобройните си почитатели. Оказа се, че наред с безспорните хитове, пайнерката е работила и върху нещо встрани от музикалния бранш. 

Изпълнителката на хита "Моят номер" е запретнала ръкави за свой собствен бизнес, за който, ако съдим по първите реакции и продажби, ще бъде много успешен. 

Чаровната певица с едни от най-запомнящите се хитове във фолка разкри, че заедно с известна козметична линия са създали нов продукт, който носи нейното име, изпробвано е в специализирани лаборатории в Италия и ефектът е "Уау". Тази козметична линия коства на Джена упорита работа в продължение на 8 месеца, докато не стигнат до най-задоволителния резултат. 

 

"През тези месеци създадохме два лимитирани продукта, направени изцяло за вас, вашите деца и семействата ви с много любов. Двата продукта, които ви представяме, са душ гел и лосион за тяло с аромат на лате, носещи името Luxury Latte Kiss", споделя Джена. 

Малко след като певицата сподели новината в социалните си мрежи, уебсайтът генерира огромен трафик и временно не можеше да се пристъпи в него, но сега вече проблемът е решен и всички желаещи могат да закупят продуктите от серията. 

Успех на Джена пожелаха и нейни колежки, сред които Десислава, Бони и младата звезда на "Пайнер" Данна, които вероятно са и сред първите клиенти на новата лимитирана серия. Джена не крие, че е сбъднала още една своя мечта и ще продължава да следва пътя си, тъй като има още много идеи за реализиране./show.blitz.bg

Коментирай

чичи чарли

чичи чарли 25.09.2021 20:06

От семе или от кво...

Пазарджик

Пазарджик 26.09.2021 12:20

Това цигане умее единствено да си вдига краката.

Бате

Бате 01.10.2021 8:15

Джена е много хубава и свестна жена. Създала семейство и не на последно място, отлична певица.