Две години от смъртта на Денис Теофиков, никой не очакваше да се случи това ВИДЕО

Две години от смъртта на Денис Теофиков, никой не очакваше да се случи това ВИДЕО

Талантливият певец Денис Теофиков продължава да живее в сърцата на своите приятели и почитатели, макар вече да не е сред живите. Той си отиде от този свят по нелеп начин, след като падна от висока сграда, а България се прости с един от най-големите таланти, какъвто някога сме срещали. 

Бившата му половинка - певицата Десита, ни накара отново да си спомним за него и да настръхнем от това, което реши да направи след неговата смърт. Тя реши да представи неиздавам дует между тях двамата, което се оказа голяма изненада за почитателите им. 

“За малко”, това е неиздаваният дует на двамата млади изпълнители, които преживяват своята истинска любов в началото на техните музикални кариери.

 

Сингълът излиза близо 2 години след трагичния инцидент с Денис Теофиков , а песента е пусната именно от голямата му и истинска любов Десита. В песента “За малко” участие взема и бащата на Денис – Атешхан Теофиков.

“Денис, от днес ще живея някак по-спокойно, че успях да сбъдна една наша обща мечта! Благодаря на всички замесени. Благодаря най-вече на неговите родители за безрезервната подкрепа! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия баща! С тази песен ще кажа – благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми. Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те! Приятно слушане!” – написа прочувствено певицата./show.blitz.bg

Коментирай