Дъщерята на Бони завърши с две дипломи! Певицата плаче от щастие... СНИМКИ

Дъщерята на Бони завърши с две дипломи! Певицата плаче от щастие... СНИМКИ

Гласовитата певица Бони, която преди две седмици спретна невиждал бал на дъщеря си Михаела, сега има повод за нова радост. Нейната красива наследница я накара да се чувства горда майка, а Бони не успя да скрие сълзите си на радост. 

В ръцете си Миа-Михаела, както е артистичния псевдоним на девойката, която тръгва по стъпките на майка си в музикалния бранш, вече държи своите дипломи. А успехът със сугурност би накарал всяка майка да заплаче от радост и да се почувства реализиран родител. 

 

В музикалния бранш на майка й всикчи са наясно колко интелигентна и възпитана е Михаела, а сега това си личи по нейните оценки. Тя завърши Частна професионална гимназия "Банкер" с диплома за средно образование и свидетелство за професионална квалификация със специалност "Икономическа информатика" и професия "Икономист-информатик". 

На връчването на дипломите директорът на училището казал доста ласкави думи за младото момиче. Тя пък се представила пред съучениците си и учителите с музикално изпълнение. Показала какъв талант е и в музиката с песента "All of me". 

"Повечето деца завършват само с диплома, а моята Михаела и със свидетелство за професионална квалификация…за нас е отличие !Е как да не съм горда майка", пише Бони в своя профил в Инстаграм./show.blitz.bg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONI (@boni_official_star)

Коментирай

абе,

абе, 20.06.2021 12:02

Бонке,за да си горда майка на своето дете не я бутай да става чалгарка като теб.Остави я да се развива в друга полезна за обществото сфера.Тогава ще имаш повод за гордост.

Знаеща

Знаеща 20.06.2021 22:27

Циганска му работа, в частно училище ,с две хартийки за средно образование...И накрая малката ще става чалгарка. Егаси прогреса

Гяури

Гяури 27.06.2021 16:13

А бе, племе гяурско. Завиждане , че е красива , умна и богата . Не е като вас , продажници да лягате с всеки учител и да получавате високи оценки. В живота сте свир. аджиско племе. Унищожихте държавата и претендирате з а знаещи и можещи . Долни г.яури сте и не се косене.