Доведеният син на Сашка Васева се извини на съпруга й за неверните твърдения

Доведеният син на Сашка Васева се извини на съпруга й за неверните твърдения

Преди броени дни  Станислав Александров - Стас, който приема певицата Сашка Васева за своя майка, отправи остра критика към съпруга й Христо Бакърджиев. В телевизионно интервю го нападна в злоупотреба с дарителската сметка за събиране на средства в помощ на певицата и в липса на прозрачност при лечението й. 

От думите му стана ясно, че той има съмнения дали изобщо е извършена някаква операция за отстранява на тумора, както преди това заяви съпругът. Няколко дни по-късно той ни потърси, за да пуснем извинението му към Христо Бакърджиев. 

Ето какво пише Станислав Александров:

"Искам да поднеса най- искрени извинения към Христо Бакърджиев. Съжалявам за казаното от мен, под въздействие на гняв го нападнах без да мисля. В последно време се бяхме отчуждили и под влиянието и на други хора аз реших, че той не постъпва правилно с лечението й.

Осъзнавам постъпката си, най-глупавото нещо в моя живот е да застана срещу най- близките си! Бях обиден, че ми отказа да отида. Сега си давам сметка, че съм сбъркал и поднасям извинения, както на Христо Бакърджиев, така и на нейните фенове.

Не си дадох сметка колко тежко е на Христо и че цялата тежест за гледането падна на него и че прави  невъзможното да я спаси. Христо е много добър човек и знам, че ще ми прости. Въпреки, че са огорчени, ми се обадиха да ми кажат, че ме обичат и ми прощават. Аз искам да му благодаря, че е неотлъчно до нея почти не спи, за да се грижи за Сашка.

Днес се видяхме на камера, тя се намира в клиника и до дни ще бъде основната операция. Получих  нужните документи, ако организаторите на концертите искат да ги осъществят. Също така, предвид ковид- 19 обстановката разбрах, че в България в момента не се извършват тези тежки интервенции. Моля се всеки ден на Бог да се възстанови и да прогледне. Знам, че и тя също обича много Бог. Макар и изтощена прошепна, че чувства положителната енергия и любовта на хората и това я държи жива!"/show.blitz.bg

Коментирай

Roko

Roko 30.11.2021 18:57

Каква огромна селска трагедия.

Досиетата Х:

Досиетата Х: 30.11.2021 23:52

Истината е някъде там.....

Георги

Георги 01.12.2021 2:29

Ако има желание някой да помогне с каквото може,ако не-да си върви по пътя и да си гледа неговите дела .Аман от всезнайковци … Само Бог може да съди !