Диона се опипва с друга жена пред камерата! Призна колко силикон е сложила в пазвата си ВИДЕО 18+

Диона се опипва с друга жена пред камерата! Призна колко силикон е сложила в пазвата си ВИДЕО 18+

Бившата рапърка и настояща фолк звезда Диона отново провокира вниманието с последното си интервю, което й взе инфлуенсърката Стела Павлова. Двете дами решиха да си мерят силикона и пред камерата започнаха да се пипат и мачкат взаимно гърдите си.

За първи път Диона си призна, че е напълнила пазвата и назова колко точно силикон си е сложила. Но никога няма да повярвате на какво се дължи факта, че са циците й са по-меки от на другите жени. 

Стела отново влезе в ролята на звезден репортер в известен столичен клуб, където от два месеца прави интересни и забавни видеа за Тио ток. Там тя ни среща с известни и безизвестни, а разговорите им винаги ни карат да се забавляваме от сърце. 

 

Наскоро Стелчето приклещи Диона преди да излезе на сцената и пред камерата заговори за огромните гърди на певицата. на око прецени, че си е сложила 350 кубика, а Диона й позволи да ги пипне с ръце. 

"Твоите са по-меки от моите, защо", живо се поинтересува инфлуенсърката. "Защото съм с един градус по-топла", отвърна й изпълнителката на "Филмарка". Жените от ромски произход се славят, че във влагалището са с няколко градуса по-топли. Вероятно Диона е имала това предвид при отговора си, тъй като тя никога не е крила истинския си произход./show.blitz.bg