Десислава и Благо се събраха, а причината е повече от вълнуваща СНИМКА

Десислава и Благо се събраха, а причината е повече от вълнуваща СНИМКА

Фолк звездата Десислава и бащата на втория й син - Благой Найденов, се събраха, видя наш репортер. 

Неотдавна певицата с ангелски глас призна, че с младия ММА боец са разделени. Заговори се дори за системни изневери на боксьора, които Деси не е успяла да преглътне. В края на тази година двамата се събраха, а причината е повече от вълнуваща. 

Наследникът на Деси и Благой навърши 4 годинки на 29 декември. Гордата майка беше подготвила незабравим детски рожден ден за Борис. А на празника се появи и баща му, а по-късно се снимаха като семейство с малкия. 

 

Оказа се, че Деси и Благо не живеят заедно и всеки прави каквото си иска. Обещали са си, обаче, че ще се грижат за сина си и няма да позволяват той да става свидетел на обтегнатите им отношения. 

А напоследък отношенията им не са толкова хладни. Въпреки че вече не са семейство, Благо и Деси често се виждат покрай сина им и той понякога остава да преспи в дома на фолк звездата. Запознати се шегуват, че са приятели с привилегии./ show.blitz.bg

Коментирай

Доктор АГ.

Доктор АГ. 30.12.2021 15:31

Силен сърбеж на дебелото и простичко момиче, с една дума КУРВАЛЪК! Тая е толкова долна микица, че не ни занимавайте с нейния живот! Чий пример е тя !?!? Боклук!

Читател

Читател 30.12.2021 17:46

Изключително вълнуваща причина......!

Или

Или 31.12.2021 0:18

Причината такива лица да се появяват в новините е или щото са си платили и тогава коментарите са забранени, или щото няма новини и ровите из фейсбука на боклука на България! Във втория случай, коментарите са разрешение и тогава кООрволяка и пропадналите боклуци си го отнасят в коментари.

........па

........па 31.12.2021 10:10

Не ни интересуват чалгаропитеците.

Ррррр

Ррррр 31.12.2021 10:21

Деси бъди жива и здрава,не обръщай внимание на озлобени хора да те обсъждат.ДОКТОРЧЕТО явно живее и отглежда боклуци но да обърне внимание на правописа и образованието си или по техният край така говорят и миякат.

Хана х

Хана х 01.01.2022 19:06

Браво...това е много хубава новина !! Дано остареят заедно !!