Деси Слава разкри разделена ли е с Благой и какъв грях има към големия си син

Деси Слава разкри разделена ли е с Благой и какъв грях има към големия си син

Деси Слава най-накрая реши да разкрие дали наистина е разделена с бащата на втория си син - МАА боецът Благой Найденов. Звездата стига доста далеч в личните си откровения и пусна почитателите до най-интимните си тайни. 

Гласовитата изпълнителка разкри истината за Благой, каза също така кой гледа малкия й син Борис, каква вина има към големия Майки и какво й е писал неин почитател, който е гей. 

Деси се оплака в национален ефир, че никой досега не й е звънял да я пита какъв й е семейния статут и наистина ли е разделена с Благой. И в момента,в  който й зададоха въпроса, тя започна да шикалкави. "Заедно или не, по-важното е, че сме щастливи", бе лаконичният отговор на Деси, който клони по-скоро към скорошна раздяла. 

Не е за вярване в какъв вид се появи Деси Слава на "София Прайд" и какво призна... СНИМКА

"Доста е трудно да съчетавам участия с грижите за детето. Засега издържам. Щастлива съм от факта, че свекърва ми много помага. С нейна помощ се справям", споделя Деси, но всички се питат къде е бащата и защо не помага в дните, когато Деси е на работа. 

"Старая се да обръщам повече внимание на втория си син, да поправя грешките при отглеждането на големия ми син Майки. Борис ме разпознава по гласа.  За отглеждането на Майки ми помогна моята майка. Тогава много повече пътувахме и той остана ощетен от моето внимание. Живея с тази вина. Щастлива съм, че той ме разбира и стана интелигентен и самостоятелен мъж. Гордея с него, хвалят ми го навсякъде", допълва тя в интервю за бТВ. 

"Никога не съм приемала звездния статус за себе си. Не съм се възползвала и от пари или име на някой мъж в живота си. Моите колеги се шегуват, че аз съм от тази графа "по любов".

Тази година Деси Слава бе избрана да пее и на София Парйд и призна, че неин почитател, който е гей, веднага й писал с опасения, че ще бъде нападната и ще й се отрази зле на кариерата. Тя не обръща внимание на такива жлъчни подмятания и се радва, че е пяла през тази различна публика.

За бъдещите си творчески планове тя издаде, че в най-скоро време ще представи нов дует с дебютиращ изпълнител. Деси заяви, че е влюбена в песента. "Готова съм с поне три песни за до края на година. Почивката покрай пандемията ми се отрази добре и направих нови песни", завършва тя./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 24.06.2021 8:29

Мола ви се не ми показвайте тази свинска зурла.

yjasenka

yjasenka 24.06.2021 10:43

Изключително талантливо същество, но в личните отношения, наивна!

Джендърче

Джендърче 24.06.2021 13:41

Направо си е глупава.